Nutrețuri depozitate ca la carte

Nutrețuri depozitate ca la carte

Exact cum omul gospodar se gândește cum să pregătească și să păstreze mai bine nutrețurile peste iarnă, adunând in cămară preparate cât mai bine conservate, la fel și fermierul trebuie să aibă în vedere hrana animalelor și a păsărilor.

La NUTRICOM, depozitarea furajelor și a nutrețurilor se face în silozuri speciale de calitate. Astfel putem asigura cerealele și nutrețurile în condiții optime iar acestea își vor păstra toate elementele nutritive necesare animalelor.

Prepararea furajelor prin diferite procedee biotehnologice într-o masă furajeră și depozitarea acestora în silozuri sau magazii este o practică foarte veche.

Produsele însilozate la Nutricom pot fi atât preparate furajere rezultate prin instituirea unei fermentații controlate din furaje verzi, dar și produse secundare agricole.

Intensitatea și natura proceselor care au ca efect formarea acizilor organici conservanți (acid lactic, acid acetic) din cursul maturării silozului țin foarte mult de: tipul furajului, de conținutul de apă și de glucidele fermentescibile ale plantelor.

Personalul autorizat de la Nutricom, ține cont de toate detaliile și utilizează doar tehnologii de ultimă oră.

Efectul nutritiv al nutrețurilor depozitate și al cerealelor este următorul:

– Păstrează caracteristicile pozitive ale furajului;

– Pierderile substanțelor din cereale sunt extrem de reduse;

– Este asigurat un furaj de calitate superioară în perioada de stabulație;

Alegeți cu încredere însilozarea de la Nutricom și veți fi pe deplin mulțumiți de rezultate!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button