Ferme de porci

La începutul anului 2021, NUTRICOM SA deține 7 ferme de porci. Acestea sunt construite la standarde înalte de calitate, cu performanțe productive și reproductive. Carnea calitativă de porc este una din cele mai căutate din țară, iar noi deținem o capacitate în prezent de peste 60.000 de capete:

– Ferma de porci Chirnogi – 420 capete scroafe, și îngrășătorie pentru întreaga producție a fermei de purcei.

  • Ferma de la Chirnogi este folosită exclusiv pentru reproducere. Capacitatea acesteia este de 420 capete scroafe. Linia de reproducție este de asemenea PIC. Purceii care sunt obținuți sunt îngrășați până la 100 kg în fermă.

– Ferma de porci Drăgălina – 4000 capete scroafe,

  • Ferma de la Drăgălina este, de asemenea, o fermă folosită exclusiv pentru reproducere. Capacitatea acesteia este de peste 4.000 capete scroafe, iar linia de reproducție este PIC. Ferma deține un laborator propriu pentru recoltare si însămânțare artificială.

– Ferma de porci Sohatu – 14000 capete dintre care peste 2500 capete scroafe, restul îngrășare,

  • Ferma de porci de la Sohatu are o capacitate de 14000 capete, dintre care 2000 de scroafe (F1), 300 de scroafe bunici (GP) – linie de reproducție PIC. Ferma deține un laborator propriu pentru recoltare si însămânțare artificială. Ferma conține o îngrășătorie de 12000 capete pe serie. Aceasta este o fermă mai mică, având o capacitate de aproximativ 4.800 de capete. Ferma se ridică la aceleași standarde de calitate precum fermele noastră principale. Este folosită exclusiv pentru îngrășarea porcilor, în vederea abatorizării.

– Ferma de porci Mănăstirea – 4800 capete îngrășătorie.

  • Aceasta este o fermă mai mică, având o capacitate de aproximativ 4.800 de capete. Ferma se ridică la aceleași standarde de calitate precum fermele noastră principale. Este folosită exclusiv pentru îngrășarea porcilor, în vederea abatorizării..

– Ferma de porci Călărași – 4800 capete îngrășătorie,

  • Ferma de la Călărași este mai mica, având capacitatea de aproximativ 4.800 de capete, dar care se ridică la aceleași standarde ca și fermele principale. Ferma de la Călărași este folosită exclusiv pentru îngrășarea porcilor, în vederea abatorizării.

– Ferma de porci Vasilați – 430 Scroafe GGP, 

  • Ferma din Vasilați este o ferma de reproducție de 430 scroafe în care avem toată linia PIC începând de la străbunici. Vier terminal este PIC337.
    Descendenții de PIC337 se remarcă prin viteza mare de creștere și o conversie furajeră excepționale. PIC 337 este vierul PIC cel mai folosit la nivel global, în special de către integratorii care preferă greutate mare la sacrificare.
  • Calitatea superioară a furajelor, tehnologia folosită precum și linia de reproducție PIC, au condus la obținerea unui spor mediu zilnic de 650 grame de la naștere, cu un consum specific de 2,9 kg furaje pentru un kilogram de carne în viu, timp de 160 de zile.

– Ferma de porci Modelu – 22000 capete îngrășătorie.

  • Ferma de la Modelu are capacitatea de aproximativ 22000 de capete și se ridică la aceleași standarde de calitate precum toate fermele deținute și operate de NUTRICOM.
Toate aceste ferme sunt dotate cu cele mai noi echipamente aduse din Germania (Big Dutchman și Schultz). Întreaga activitate, precum și controlul mediului de creștere a animalelor este în întregime computerizată.
Pentru mai multe detalii despre fermele de porci NUTRICOM SA, te rugăm să ne contactezi.
Call Now Button