Despre noi

NUTRICOM SA are o tradiție începută încă dinainte de 1989. În acea perioadă, societatea noastră deținea doar Fabrica de Nutrețuri Combinate, dotată cu echipamente moderne pentru acea vreme și personal bine pregătit. În prezent, societatea noastră are capital integral privat și este unul dintre cei mai importanți producători de nutrețuri combinate și produse din carne din țară. Un aspect esențial din istoria companiei noastre este că în anul 1997 am introdus în premieră în România furajul granulat folosind tehnologia van Aarsen din Olanda.

Odată cu retehnologizarea fabricii de nutrețuri combinate am început pas cu pas modernizarea fermelor de porci existente și achiziția de noi ferme, înființarea fermelor de pui și a fermei de tăurași din rasa ANGUS. Toate fermele noastre au echipamente moderne care ne permit să obținem rezultate optime. Abatorul din localitatea Modelu a fost complet modernizat. Ca urmare a acestui proces, am obținut o calitate mai bună a carcasei de porc. În momentul de față comercializăm carne fresh, piese tranșate precum și carne ambalată in vid.

Cei peste 250 de angajați ai companiei au o vastă experiență în domeniu, iar din punct de vedere tehnologic, suntem în permanență într-un proces de dezvoltare și modernizare.

La NUTRICOM SA, livrăm produse din carne întotdeauna la termenele stabilite însă, cel mai important, în cele mai bune condiții din punct de vedere sanitar-veterinar.

Terenuri agricole

Societatea noastră deține terenuri agricole unde cultivăm cereale și plante tehnice folosind utilaje moderne ceea ce ne-a permis implementarea celor mai noi tehnologii în domeniu. Fiind o companie deschisă la noi provocări am reușit înființarea pe o suprafață de 20 ha a unei culturi de lavandă precum și o cultură de alun de pădure plantând 5000 de arbuști.

Pentru mai multe detalii despre istoricul și activitatea noastră, vă rugăm să ne contactați.

Call Now Button