Fermele de porci

Fermele de porci

Nutricom, este o societate cu tradiție pe piața din România. Deținem mai multe ferme de porci, atât pentru reproducere cât și pentru comercializarea cărnii.

Fermele de porci Nutricom au în componență mii de capete și sunt prezente în localitățile: Chirnogi, Drăgălina, Sohatu, Mănăstirea, Vasilați și Călărași.

Având în vedere faptul că preparatele din carnea de porc sunt în continuare la mare căutare în România, Nutricom folosește doar tehnologii aprobate pentru creșterea porcilor în spațiu închis pentru a asigura o calitate sporită a cărnurilor.

De asemenea avem ferme de porci specializate pe reproducere separate de cele pentru creșterea și îngrășarea porcilor pentru consum.

Nutricom deține un laborator propriu pentru recoltare și însămânțare artificială.

La Nutricom avem personal cu experiență ce are grijă constant de scroafe și purcei. Acest lucru se reflectă în calitatea cărnii obținute și în numărul mare de porci crescuți în fermele noastre.

Ne mândrim cu faptul că în toate magazinele noastre există doar carne din producție proprie și astfel clienții pot achiziționa mereu carne proaspătă sau vidată de cea mai buna calitate!

Vă așteptăm să ne vizitați pentru a vă convinge!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button