ferme_porci Nutricom
COMPANIA | UNITATI | SERVICII | CLIENTI | CONTACT
   
 Unitati - ferme de porci

  NUTRICOM SA detine in acest moment 4 ferme de porci, cu o capacitate totala de peste 60.000 capete.

  SOHATU
  Ferma de porci de la Sohatu are o capacitate de 25.000 capete, dintre care 2200 de scroafe (F1), 300 de scroafe bunici (GP) - linie de reproductie PIC.
  Ferma detine un laborator propriu pentru recoltare si insamantare artificiala.
  Complexul asigura lunar peste 3.000 de capete de porci(intre 95 si 110 kg) in vederea abatorizarii.

  CHIRNOGI
  Ferma de la Chirnogi este o ferma folosita exclusiv pentru reproducere. Capacitatea acestei ferme este de peste 4.000 capete. Linia de reproductie este deasemenea PIC.

  DRAGALINA
  O ferma noua si moderna, cu o capacitate de 25.000 de capete, cu o linie de reproductie PIC (2200 de scroafe F1 si 300 de scroafe bunici - GP) cu un laborator propriu, modern, dotat cu cele mai noi tehnologii de recoltare si insamantare artificiala.

  Din efectivul de capete, lunar se asigura 3.000 de porci in vederea abatorizarii.

  MANASTIREA
  O ferma mai mica, aproximativ 4.000 de capete, dar care se ridica la aceleasi standardele ca si fermele principale. Ferma este folosita exclusiv pentru ingrasarea porcilor in vederea abatorizarii.

  Toate aceste ferme sunt dotate cu cele mai noi echipamente aduse din Germania (Big Dutchman si Schultz), toata activitatea, precum si controlul mediului de crestere a animalelor fiind in intregime computerizata.
  Calitatea superioara a furajelor, tehologia folosita precum si linia de reproductie PIC, au condus la obtinerea unui spor mediu zilnic de 650 grame, cu un consum specific de 2.9 kg furaje pentru un kilogram de carne in viu, timp de 160 de zile.
UNITATI  Fabrica de furaje
Ferme de porci
Abator de porci
Ferma de pui
Baze receptie cereale

Ferme porci Ferme porci Ferme porci Ferme porci Ferme porci
Ferme porci Ferme porci Ferme porci Ferme porci Ferme porci


   Copyright © 2005 - 2018 Nutricom SA                                                                web design | IRDA Systems
Tratamente naturiste